Aner faktisk ikke om det er et godt tegn eller ej, men jeg er i hvert fald super spændt! Jeg er nemlig blevet kaldt til samtale på TEKO, til min forhåbentligt fremtidige uddannelse, som jeg skrev lidt om her. Jeg har haft en fantastisk dag ude i det skønne vejr, og da jeg kom hjem her til aften lå der en lille mail og ventede på mig! Selvom det selvfølgelig ville være langt federe at komme direkte ind, er jeg bare lykkelig for, at min optagelsesprøve ikke er røget direkte i skraldespanden, da jeg virkelig har lagt mange kræfter i den.

teko

Nå men jeg må hellere kom i gang med at forberede mig, for det er allerede på mandag det går løs! Kryds fingre for mig 😀 Nogen af jer der venter på besked fra fremtidigt studie?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

Write A Comment