Jeg sidder for tiden og stresser lidt over optagelsesprøve til TEKO – hvilket overhovedet ikke er nødvendigt endnu, da den først skal afleveres d. 30 marts. Jeg syntes bare der er så meget at holde styr på, og jeg vil gerne gøre det godt som overhovedet muligt – så jeg kan komme ind og læse videre til sommer. Jeg har som tidligere skrevet, i mit indlæg omkring åbent hus på TEKO, søgt ind på retail design.  En linje jeg ikke har de store faglige kompetencer indenfor, men interessen er der, så jeg krydser bare fingre for det er nok.

Lige pt. sidder jeg og bruger noget tid i programmet Sketch Up, som jeg desværre ikke kendte så meget til fra min tidligere uddannelse. Heldigvis ligger der en masse brugbare tutorials på nettet, og jeg syntes det er super sjovt! Starter i på ny uddannelse til sommer?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

5 Comments

  • M. Vinter Reply

   Mange tak – virkelig sødt af dig 😀
   Håber SÅ meget jeg er en af de heldige 🙂

 1. Held og lykke med optagelsesprøven… Den slags er altid nervepirrende. Hilsen hende der også trodsede en masse odds og kom ind på Journalisthøjskolen i Aarhus 🙂

  • M. Vinter Reply

   Mange tak 😀
   Wauw godt gået – håber du er glad for det 😉

 2. Pingback: Jubiii ja! | Vinterfryd – Oplevelser || Mad || Tattoo || Mode

Write A Comment