Jeg sidder for tiden og stresser lidt over optagelsesprøve til TEKO – hvilket overhovedet ikke er nødvendigt endnu, da den først skal afleveres d. 30 marts. Jeg syntes bare der er så meget at holde styr på, og jeg vil gerne gøre det godt som overhovedet muligt – så jeg kan komme ind og læse videre til sommer. Jeg har som tidligere skrevet, i mit indlæg omkring åbent hus på TEKO, søgt ind på retail design.  En linje jeg ikke har de store faglige kompetencer indenfor, men interessen er der, så jeg krydser bare fingre for det er nok.

Lige pt. sidder jeg og bruger noget tid i programmet Sketch Up, som jeg desværre ikke kendte så meget til fra min tidligere uddannelse. Heldigvis ligger der en masse brugbare tutorials på nettet, og jeg syntes det er super sjovt! Starter i på ny uddannelse til sommer?

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

5 Comments

  • M. Vinter Reply

   Mange tak – virkelig sødt af dig 😀
   Håber SÅ meget jeg er en af de heldige 🙂

 1. Held og lykke med optagelsesprøven… Den slags er altid nervepirrende. Hilsen hende der også trodsede en masse odds og kom ind på Journalisthøjskolen i Aarhus 🙂

  • M. Vinter Reply

   Mange tak 😀
   Wauw godt gået – håber du er glad for det 😉

 2. Pingback: Jubiii ja! | Vinterfryd – Oplevelser || Mad || Tattoo || Mode

Write A Comment