Det meste af dagen er brugt med hovedet i bøgerne, da jeg er i gang med en større opgave på studiet, men der skulle jo selvfølgelig også være tid til lidt julehygge, her den 1. advent. Min kæreste og jeg har været rigtig produktive og har både nået at pynte op i hele huset, lavet en juledekoration, så vi har fået et fint kalenderlys på vores sofabord, købt juletræ og selvfølgelig pyntet det. Det er første år vi har juletræ med pynt, og jeg glæder mig til at nyde synet af det hele december!

juletræ med pynt

juletræ med pynt1

Som i kan se er det virkelig enkelt, for da vi intet pynt havde i forvejen, skulle indkøbet af det klares forholdsvist hurtigt og billigt. Vi har egentlig aldrig rigtig brugt julekugler på vores juletræ i min familie, men de er nu meget fine og så kan de fås hammer billigt!

juletræmedpynt4

juletræmedpynt2

juletræmedpynt5

Contact Marketing/ Press Office: 01202 596100

Der kan som i bl.a. kan se på billederne her være virkelig stor forskel på hvordan man pynter sit juletræ og jeg glæder mig til at finde på nyt fra år til år. Jeg tror der kommer til at gå en del år endnu, før vi skal fejre juleaften hjemme hos os selv, men at have et lille juletræ stående hele december måned syntes vi begge er en super fin idé! Hvordan skal jeres juletræ med pynt se ud i år?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

3 Comments

  1. Mit juletræ (af plastik) er nærmest fyldt til bristepunktet. Der er i hvert fald ikke mange ledige grene tilbage 🙂 Da jeg var barn, gik min mor meget op i, at det skulle være pænt-pænt, så det var kun guld og rødt! Det har heldigvis ændret sig, så de sidste mange år har den ikke fået for lidt med alle mulige kugler i alle farver. Det har jeg taget til mig og fylder bare på, helst med nogle lidt sjove af slagsen, til stor glæde for min 2-årige nevø, der både har spottet biler, hunde, fugle og toge på træet!

    • M. Vinter Reply

      Åhh hvor lyder det skønt! Min mor pynter også meget pænt og faktisk kun med guld tror jeg 🙂 Det er virkelig flot, men også ret kedeligt i længden. Mit eget er ikke så vildt i år, men glæder mig allerede til næste år hvor det helt sikkert skal skejes lidt mere ud 😛
      Ej hvor en sjov idé – det må jeg lige ind og kigge på 🙂

Write A Comment