Jeg synes Kähler laver nogle rigtig flotte produkter, men jeg må også ærligt indrømme, at deres populære striber bare aldrig rigtig har sagt mig noget. Jeg kan skam godt se det flotte i dem, men det er bare aldrig noget der finder en plads herhjemme. Jeg er derimod meget gladere for flot glasur i skønne farver og derfor kunne jeg heller ikke få hænderne ned, da jeg så Kähler Unico serien, som er designet af Anders Arhøj. Nøjjjj det er flot!

kähler unico kählerunico2

Find de smukke produkter her

Flotte og unikke keramik produkter, som jeg ikke kan vente med at stå med i hænderne, når serien kommer i butikkerne engang i løbet af efteråret. Om jeg får råd til at købe noget af det ved jeg ikke rigtig, men så kan det jo selvfølgelig ryge på ønskesedlen. Hvad siger i til den nye Kähler Unico serie?

– Indeholder affiliate links –

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment