Jeg har ofte set de fine Kaiser Idell lamper af Christian Dell, men aldrig rigtig vist særlig meget om dem, så jeg tænkte, at nu var tiden inden til at kigge lidt nærmere på disse lamper! Jeg har kun været så heldig at se bordlampen i virkeligheden, men de andre modeller kan man jo snildt finde på nettet, hvis man søger lidt rundt.

Kaiser Idell1

Kaiser Idell lamperne er som sagt lavet af Christian Dell, som var en tysk sølvsmed, der levede fra 1893 til 1974. Han arbejde hos lampefabrikken Kaiser & Co. og allerede tilbage i 1936 så bordlampen, for første gang dagens lys. Bordlampen, som også var den jeg først stiftede bekendtskab med, var nemlig den først af lamperne og den er med tiden også blevet den mest populære!

Kaiser Idell

Hvis man forelsker sig i en af de flotte Kaiser Idell lamper, er de oprindelige lamper heldigvis, at finde flere steder på nettet hos diverse auktionshuse, som f.eks. Lauritz.com eller Bruun-Rasmussen. Hvis man hellere vil have en flot ny lampe kan de også fås i et stort udvalg, produceret af Fritz Hansen!

Jeg er, som i nok allerede ved, vild med det slidte look og derfor har jeg allerede et ret godt øje til flere af Kaiser Idell lamperne på diverse auktionshuse. Især sakse væglampen er bare for skøn! Kan i ikke også godt li’ Kaiser Idell lamperne?

– Indeholder affiliate links –

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment