Lige fra første øjekast, synes jeg den var for fed! Kaktusser er uden tvivl en af mine yndlingsplanter og har altid været det, så at lave en vase der ligner en kaktus er lige efter min bog. Kaktus vasen er produceret af Serax og den dygtige designer bag hedder Marie Michielssen.

Den flotte kaktus vase findes i tre forskellige størrelser, som alle har deres helt eget udtryk. Jeg er personligt mest tilhænger af den største, da det minder mig om de traditionelle kaktusser, der altid står i ørkenen i de tegnefilm, jeg så da jeg var lille.

kaktus vase

Se de flotte kaktus vaser her

Kaktus vaserne er både flotte med noget i, men også tomme da de er så dekorative i sig selv og derfor har de virkelig mange anvendelsesmuligheder. De er produceret i keramik, så man skal ikke lige kaste rundt med dem, men på den anden side stikke de så heller ikke, som ægte kaktusser jo har en tendens til.

Jeg har ikke vildt mange vaser herhjemme. Det er nok fordi jeg meget sjældent har blomster stående og ikke rigtig synes vaserne kan stå uden noget i, men det problem får jeg ikke med en kaktus vase, da mange nok ikke en gang vil lægge mærke til at det er en vase.

kaktus vase1

Jeg er personligt ret vild med malet keramik, hvor der virkelig er gjort noget ud af glasuren, hvilket nok også er derfor jeg er faldt for de finde kaktus vaser fra Serax. Som i kan fornemme på billederne, er glasuren virkelig flot og dekorativ og når i står med dem i hænderne, vil i slet ikke kunne lade være med at snuppe en med hjem. Jeg har haft kig på dem mange gange, men det er ikke blevet til et køb endnu, selvom jeg virkelig gerne ville.

– Indeholder affilate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment