Jeg har tidligere skrevet et lille indlæg om krydderurter i køkkenet og vores lille køkkenvindue er kun blevet mere fyldt siden, ja det er faktisk lidt af en jungle, men der er såmænd også røget lidt ud på terrassen.

Der er mange måder at plante krydderurter på og vi har både snakket lidt om, at hænge dem langs muren eller få plantekasser langs rækværket, men til sidst blev det dog en noget nemmere, men skam ligeså fin løsning.

krydderurterpåterrassenVi købte nemlig en ekstra æblekasse i Silvan og fyldte den med jord og tre forskellige slags krydderurter, som vi fandt ved samme lejlighed. I bunden har vi lagt en sort sæk, så jord og vand kan holde sig inden for brædderne. Selvom vi nok satte dem ud lige tidligt nok i forhold til nattefrost, så har de faktisk klaret sig ganske godt og vi er blevet ganske gode til at huske og bruge de forskellige slags krydderurter i vores madlavning.

krydderurterpåterrassen1 krydderurter på terrassenDer findes jo tonsvis af måder, at så sine krydderurter på hvad enten det er på terrassen eller i haven og jeg har fundet lidt fine eksempler. Hvis vi skal have flere på vores terrassen kunne jeg godt finde på, at hænge dem på den ene eller anden måde, da jeg synes det ser helt fantastisk ud! Har i krydderurter på terrassen derhjemme?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment