Jeg har tidligere skrevet et lille indlæg om krydderurter i køkkenet og vores lille køkkenvindue er kun blevet mere fyldt siden, ja det er faktisk lidt af en jungle, men der er såmænd også røget lidt ud på terrassen.

Der er mange måder at plante krydderurter på og vi har både snakket lidt om, at hænge dem langs muren eller få plantekasser langs rækværket, men til sidst blev det dog en noget nemmere, men skam ligeså fin løsning.

krydderurterpåterrassenVi købte nemlig en ekstra æblekasse i Silvan og fyldte den med jord og tre forskellige slags krydderurter, som vi fandt ved samme lejlighed. I bunden har vi lagt en sort sæk, så jord og vand kan holde sig inden for brædderne. Selvom vi nok satte dem ud lige tidligt nok i forhold til nattefrost, så har de faktisk klaret sig ganske godt og vi er blevet ganske gode til at huske og bruge de forskellige slags krydderurter i vores madlavning.

krydderurterpåterrassen1 krydderurter på terrassenDer findes jo tonsvis af måder, at så sine krydderurter på hvad enten det er på terrassen eller i haven og jeg har fundet lidt fine eksempler. Hvis vi skal have flere på vores terrassen kunne jeg godt finde på, at hænge dem på den ene eller anden måde, da jeg synes det ser helt fantastisk ud! Har i krydderurter på terrassen derhjemme?

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment