Har haft to rigtige lange, men virkelig hyggelige dage med dimission, afslutningsfest med klassen og diamant bryllup, så jeg har slet ikke haft tid til bloggen, selvom jeg egentlig har en masse indlæg klar til jer (i hvert fald på den øverste etage). Dagen i dag er gået med en masse praktiske gøremål, og først nu har jeg fået sat mig ned på med mac’en på skødet. Hvad har i brugt jeres weekend på?

I løbet af efteråret deltog min kæreste og jeg både i Edition og Finders Keepers, og til begge dele købte vi en masse fint kunst til væggene. Det hele er desværre ikke kommet op endnu, men størstedelen er ved at være på plads, og derfor syntes jeg da lige i skulle se lidt billeder – fortæl mig endelig hvad i syntes!

Plakater1

plakater2

plakater3

plakater4

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment