I søndags tog jeg min kæreste under armen, og vi begav os ned til Finderskeepers på Godsbanen. Som skrevet tidligere var mine forventninger til dette arrangement meget høje, og heldigvis blev jeg ikke skuffet! Vi havde nogle rigtige hyggelige timer med at gå rundt, og kigge på de virkelig dygtige kunstnere og selvom alt ikke lige faldt i min smag, kunne jeg nu godt have købt mig fattig der.

Lidt blev det skam også til, men desværre er det ikke så nemt at vise jer det, da der desværre ikke blev penge til rammer også. Vi fik som i kan se tre rør med hjem, som hver indeholder en super flot plakat! Plakaterne er fra henholdsvis Klam, I Love My Type og Ejvind Arthur, og hvis i skulle have lyst til at se de plakater vi valgte, har jeg lagt link til den pågældende plakat i navnen. Ellers skal der selvfølgelig nok komme en masse billeder, så snart vi har fået købt rammer. Alle plakaterne sparrer vi lidt penge på, i forhold til hvis vi havde købt dem online – så det klager vi jo ikke over. Fik i gjort jeg nogle gode kup til Finderskeepers? 

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

5 Comments

  1. Jeg fik skam også købt en flot plakat – eller illustration i akvarel fra Trine Struwe ! Der var super mange flotte plakater og jeg kunne helt sikkert også have købt mig fattig.

    • M. Vinter Reply

      Åhhh hun laver også bare nogle flotte ting 😉 Hehe – ja det var svært at holde sig i skindet!

  2. Pingback: Finders Keepers | Vinterfryd – Oplevelser || Mad || Tattoo || Mode

  3. Pingback: Kunst i hjemmet - Vinterfryd - Århus || Bolig || Tattoo

Write A Comment