Jeg er elendig til at købe møbler og indtil nu, har jeg ikke været tilfreds med nogle af vores møbler i maksimalt et halvt år af gangen. Det hænger sikkert sammen med, at jeg bliver lidt nærig og derfor forsøger at finde billige møbler, fremfor at købe det jeg virkelig drømmer om. Og ja så at jeg godt kan lide at skifte ud og prøve nye ting – konstant!

Hos eBuy24 forhandler de en lang række møbler online. Jeg synes rigtig godt om konceptet med at handle online og gør det også i stor stil, med alverdens ting. Når man ikke har en bil selv, er det bare så utrolig bøvlet, at skulle fragte noget så stort som møbler hjem. Vores familie er altid søde til at give en hjælpende hånd, men der må også være en begrænsning på hvor mange gange man kan bede dem om at hente noget nyt, når man ligesom mig har lyst til at skifte ud hele tiden.

bordVores bord og stole har jeg aldrig været tilfreds med. Jeg tænkte det var smart med et barbord for at få lidt luft i rummet, da det ikke er det største, men løsningen blev bare aldrig helt, som jeg havde forestillet mig. I dette tilfælde hjalp det nok heller ikke at vælge en billig møbler fra IKEA og Bilka. De fleste flotte stole fås bare ikke i en barversion og derfor tror jeg også bare jeg skal indse, at et barbord ikke er løsningen. Jeg drømmer om designerstole og stole i forskellige former, materialer og farver. Jeg tænker stille og roligt at begynde i den lave ende, når jeg kommer hjem igen.

sofaNår jeg kigger på møbler online, så er det ofte sofaer der fanger mit blik. Jeg synes det er et af de sværeste møbler, at vælge, men det hjælper nok heller ikke, at jeg skifter smag stort set hver dag. Vores nuværende har vi fået forærende af mine svigerforældre, da de selv skulle have ny. Den passer fint ind, men jeg drømmer om en daybed med en masse flotte puder eller en flot og pragende sofa i blåt stof eller en gammel og lidt slidt brun læder sofa. Ja listen er lang – måske jeg skulle overveje at have flere sofaer på samme tid, en dag! Jeg bliver nok aldrig hundred procent tilfreds med alle vores møbler – i hvert fald ikke på samme tid. Men mon ikke jeg stille og roligt får en idé om, hvad det er jeg synes om, så jeg kan få samlet lidt penge sammen til at købe det!

Sponsoreret indlæg

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment