Jeg har altid synes det med helt lange gardiner der ligger og flyder på gulvet både var enormt upraktisk, men også alt for romantisk til min stil, men her på det sidste er looket begyndt at gro på mig.

Vores gardiner i stuen ud til terrassen er lange og lyse, men de kunne godt være endnu længere. Jeg er meget i tvivl om min kæreste vil synes om idéen, men måske er det bare noget, man skal prøve af en dag, han ikke er hjemme og så se, hvad han siger til resultatet.

lange gardiner langegardiner2

Jeg er i hvert fald vild med det udtryk det giver til et rum med lange gardiner – så længe de ikke bliver en eller anden tøset farve, så det bliver alt for romantisk og pussenusset. På flere af billederne herover, synes jeg gardinerne fungere virkelig flot og giver en god kontrast. F.eks. til det hårde betongulv ser det vildt godt ud med de bløde og lyse lange gardiner.

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment