Jeg har altid synes det med helt lange gardiner der ligger og flyder på gulvet både var enormt upraktisk, men også alt for romantisk til min stil, men her på det sidste er looket begyndt at gro på mig.

Vores gardiner i stuen ud til terrassen er lange og lyse, men de kunne godt være endnu længere. Jeg er meget i tvivl om min kæreste vil synes om idéen, men måske er det bare noget, man skal prøve af en dag, han ikke er hjemme og så se, hvad han siger til resultatet.

lange gardiner langegardiner2

Jeg er i hvert fald vild med det udtryk det giver til et rum med lange gardiner – så længe de ikke bliver en eller anden tøset farve, så det bliver alt for romantisk og pussenusset. På flere af billederne herover, synes jeg gardinerne fungere virkelig flot og giver en god kontrast. F.eks. til det hårde betongulv ser det vildt godt ud med de bløde og lyse lange gardiner.

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment