I denne weekend går det helt amok med loppemarkeder i Århus og omegn, og hvis du ikke allerede har været forbi nogle af slagsen i dag, så frygt ej der er også dejligt mange af slagsen i morgen! Jeg har arbejdet hele dagen og sidder nu i toget på vej mod Århus. Efter at have sovet dejligt længe i morgen tidlig, er det planen at min kæreste og jeg skal op på vores favorit loppemarked på Ingerslev Boulevard, og hvis tiden og vejret tillader det, kunne vi nok godt finde på at besøge nogle af de andre også.

loppemarkedårhus

Så hvis du ikke ved hvad morgendagen skal bringe, er loppemarked i hvert fald et bud her fra mig. Jeg har lavet en lille liste med de forskellige af slagsen jeg har fundet, og hvis i trykker på dem kan i få meget mere information om f.eks. tidspunkt og adresse. God loppejagt!

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment