I denne weekend går det helt amok med loppemarkeder i Århus og omegn, og hvis du ikke allerede har været forbi nogle af slagsen i dag, så frygt ej der er også dejligt mange af slagsen i morgen! Jeg har arbejdet hele dagen og sidder nu i toget på vej mod Århus. Efter at have sovet dejligt længe i morgen tidlig, er det planen at min kæreste og jeg skal op på vores favorit loppemarked på Ingerslev Boulevard, og hvis tiden og vejret tillader det, kunne vi nok godt finde på at besøge nogle af de andre også.

loppemarkedårhus

Så hvis du ikke ved hvad morgendagen skal bringe, er loppemarked i hvert fald et bud her fra mig. Jeg har lavet en lille liste med de forskellige af slagsen jeg har fundet, og hvis i trykker på dem kan i få meget mere information om f.eks. tidspunkt og adresse. God loppejagt!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment