Min kæreste og jeg snakker om en dag at få en stor og lækker designer stol, men da de jo for det meste koster kassen, har det desværre nok ret lange udsigter. Jeg har dog alligevel ikke kunnet dy mig for, at kigge lidt efter hvad der findes på markedet, indenfor netop denne kategori.

I forbindelse med det, faldt jeg den anden dag over denne sjove Magis stol. Den er simpelthen så sjov og anderledes, at jeg blev nødt til vise jer den.

Magis stolFå mere information om den unikke stol lige her

Ja jeg tænker snurretop – gør i ikke også? Jeg har ingen idé om Magis stolen overhovedet er behagelig at sidde i, men unik det er den godt nok! Jeg syntes den er super flot lavet, og jeg kunne rigtig godt tænke mig at se den i virkeligheden og evt. prøve den en dag. Jeg tror desværre ikke min kæreste syntes det en den slags stol vi på sigt skal have, og jeg er i bund og grund nok også enig med ham, men jeg syntes stadig denne Magis stol er noget helt for sig selv. Og denne ville virkelig kunne sætte et fedt præg, på ens boligindretning. Hvad syntes om den sjove Magis stol? Fed eller måske lidt for speciel?

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

2 Comments

 1. Louise Gertsen Reply

  Det er nogle helt fantastisk sjove stole! Hvis du stadig ønsker at prøve dem kan du gøre det på kulturværftet i Helsingør. De har netop de stole i deres bibliotek.
  Om de er de mest behagelige at sidde at svært at sige, da det er svært at sidde stille med muligheden for at snurre rundt i dem!

  • M. Vinter Reply

   Tusind tak for din kommentar Louise.
   Skal da helt sikkert prøve dem, hvis jeg en dag kommer forbi Helsingør.
   Det kunne jeg virkelig godt forestille mig 😀

Write A Comment