Jeg synes messing er et lækkert materiale og ja det kommer nok heller ikke som nogen overraskelse, at lamper er et af mine favorit interiør produkter, så en kombinationer af disse to er i mine øjne slet slet ikke en dårlig idé!

Messing lamper tager sig bare rigtig godt ud i indretningen og især med en smuk glødepære i, som giver den det flotteste og harmoniske lys, som passer perfekt til det metalliske materiale. Jeg tror snildt jeg kunne sætte messing lamper op i alle vores rum herhjemme!

messinglamperJeg har selv hele tre af slagsen, som alle er fundet på loppemarkeder. En meget simpel en af slagsen, som i kan se på billedet herover der hænger i hjørnet over vores sofa og to der står på mit fine teaktræsskrivebord. Jeg er super glade for dem alle sammen, men kunne også godt tænke mig noget lidt nyere evt. hvor messingen har en mat overflade, fremfor den skinnende.

Messinglamper1

Ellos Home // Menu // Katrines // Hey There Hi // Frama

Der findes virkelig – som i virkelig mange flotte messing lamper, men jeg endte efter mange overvejelser med at finde mine fem favoritter, som alle gerne må flytte ind hos mig. I øjeblikket er det egentlig ikke fordi vi mangler lamper nogen steder herhjemme, men jeg skal nu nok kunne finde ud af, at få skiftet lidt rundt hvis der lå en ny lampe i postkassen en dag.

Af de fem lamper her er det uden tvivl pendellen fra Menu der har vundet mit hjerte – den er bare for flot! Hvad siger i til messing lamper?

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

  1. Steffen Saabye Reply

    Jeg købte for nylig i den lokale genbrugsbutik en pæn bouillottelampe af messing. At dømme efter den elektriske montering er den dansk og fra ca. 1970-2000. I bunden er den mærket THY867. Jeg har forgæves søgt fabrikanten på Internettet. Er der nogen, der kender fabrikanten ?

    • Malene Vinter Reply

      Det er desværre ikke noget jeg kender til. Håber du har held andre steder. Prøv f.eks. i en af de mange bolig eller antik grupper på Facebook 🙂 Håber du har heldet med dig.

Write A Comment