Jeg skrevet lidt om hvilke loftslamper og pyntepuder jeg gerne ville have i min nye lejlighed og især i stuen, men det er ikke kun nye lamper og puder der er brug for – det er mere eller mindre en helt ny stue. Jeg har så mange idéer og selvom de ikke alle er helt realistiske, tror jeg nok vi i sidste ende skal få en rigtig hyggelig og personlig stue min kæreste og jeg. Vi har begge to lidt forskellige ting og sager der sagtens kan bruges, dog skal flere af dem lige pimpes lidt op efter min mening, og hvis jeg får min vilje ryger det mest af hans l* nok også ud!

stue

Sådan ser min kærestes stue ud lige nu – ikke noget kønt syn vel? Den bærer meget bræg af at mange forskellige mennesker har boet i lejligheden, og hver især efterladt lidt af hvert. En af de ting der klart kommer i brug, er det fede retro B&O fjernsyn, som min kæreste har været så heldig at få forærende. Derudover kunne jeg godt tænke mig at slibe og lakere sofabordet, da jeg faktisk syntes det er ret fedt, men vi kommer nok desværre ikke udenom at skulle købe lidt nye møbler. Især en ny sofa står højt på min ønskeseddel – udover ikke at være specielt køn og minde mig om noget fra min folkeskole, så kradser den også bare som en i h*!

De fleste af de møbler der kommer til at flytte ind i vores nye stue bliver nok fra Ikea eller diverse genbrugsforretninger. Det har selvfølgelig sin charme (og jeg ville bestemt ikke være foruden), men hvis jeg fik chancen kunne jeg nu også godt tænke mig nogle helt nye og lækre items ind imellem. Flere af jeg har nok allerede set at den fede blogger konkurrence “Drømme Stue”. Jo flere der er med, jo sjovere bliver det kun! Men tilbage til min stue – for man kan jo ligeså godt give det er skud. Så hvis jeg skulle indrette min drømme stue ville jeg..

skitse over drømme sofaen

Finde mig en flot stor og blød sofa med chaiselong, som vi rigtig kan ligge og hygge og se film i – lidt ligesom den på skitsen her. Tænker at du kunne være fedt med en sofa i en eller anden pang farve, men det ender nok med det sikre valg – sort. Ved ikke helt med stoffet – men læder kunne nu være lidt lækkert.

Skitse over drømmestuen

Jeg har en hulens masse ønsker til ting og sager der skulle pryde min nye stue – og dem kan i se meget mere til lige om lidt. Her på skitsen er nogle af de lækre items sat ind, og jeg håber i kan få en fornemmelse af hvad det er jeg går og drømmer om. Det er vigtigt for mig at stuen både er praktisk, men også flot og hyggelig. Her ser den måske en smule tom ud, men bare rolig jeg har en masse loppefund der nok skal komme til at ‘fylde’ godt. Kan i li’ min drømmestue?

collage

Loftslampe // Pude // Skab // Barbord // Pude

// Sofa // Vinreol // Loftslampe // Barstol // Tæppe

Jeg kan godt lide at indrette lidt råt med en blanding af nyt og gammelt. Hvis der var frit valg på alle hylder ville jeg nok vælge at få denne lækre flyder af en sofa,  Pradi II . Jeg har altid haft en idé om at det kunne være lækkert med et barbord og dertilhørende barstole, og når der alligevel ikke er det vilde med plads i stuen, tænkte jeg det kunne være en perfekt løsning. Bordet skal være minimalistisk og sort netop som Stornäs og nogle helt enkle barstole i en fed farve som NamNam. Derudover kunne det være vildt praktisk med et skab til lidt opbevaring, da køkkenet er meget småt, nogle fede loftslamper over spise- og stuebord, et flot tæppe under stuebord og sofa, en lækker vinreol og et par pæne puder. Ja sådan en stue kunne jeg godt finde mig tilrette i. Selvfølgelig skal der som før nævnt lidt lækkert ’fyld’ ind også, og heldigvis har jeg masser af det. Jeg har igennem de sidste par år købt lidt hist og her på loppemarkeder og til garagesalg, men det meste af det er blevet opbevaret på min mors loft, fordi jeg har boet meget småt. F.eks. har jeg en gammel skrivemaskine, et par labre mannequinben, en flot grøn telefon, en benzindunk, to Tuborg kasser, en kabel tromle og ikke at forglemme en flot gammel symaskine. Jeg er spændt på om jeg får plads til det hele, men ellers er der heldigvis også et par andre værelser der skal indrettes. Hvordan skulle jeres drømmestue se ud?

– Blogger konkurrence –
Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

8 Comments

 1. Virkelig illustrativt 🙂
  Føler jo næsten at man er i stuen 😛

  • M. Vinter Reply

   Mange tak Ulla – er glad for du kan forestille dig det 🙂

 2. Jamen altså så venter en masse fed DIY projekter, hvis I altså ikke lige vinder hele butikken. Super kreativt indlæg!!! Ahh behøver slet ikke bekymre mig om projekt drømmestue, kunne sagtens se mig selv flytte ind i din;-)

  • M. Vinter Reply

   Det gør der helt bestemt – ligemeget hvad der sker 🙂 Mange tak!
   Hehe – du skal være så velkommen til en overnatning på sofaen 😛

 3. Pingback: DIY – loftslampe | Vinterfryd – Oplevelser || Mad || Tattoo || Mode

Write A Comment