Siden jeg i efteråret skrev indlægget om min drømmestue, har jeg haft dette DIY projekt i tankerne, men først nu har jeg fundet den helt perfekte loftslampe til det. I indlægget om min drømmestue, fablede jeg om den smukkeste loftslampe fra Bloomingville – og selv om jeg stadigvæk er helt forgabt i den, vidste jeg med sikkerhed at jeg aldrig kom til at bruge SÅ mange penge på en loftslampe! Og derfor har jeg her i weekenden lavet min egen udgave.

DIY-loftslampeJer der følger med på Instagram lagde måske mærke til billedet af dette vidunder der kom op i lørdags. For at sige det mildt er den ikke lige just min stil, og sælgerne kiggede også lidt mærkeligt på mig, da jeg spurgte til den. Han kunne jo selvfølgelig ikke vide, at det var det der gemte sig under stoffet jeg var interesseret i!

DIY-lampe

Da jeg fik den ind af døren, gik der ikke længe for det fine blomstrede stof, og de tilhørende brune frynser røg af. Og indenunder gemte sig det flotteste stel! Så gik jeg ellers bare i gang med malerpenslen – jeg vil dog helt klart anbefale spraymaling, hvis nogen giver sig i kast med noget lignende. Det tog nemlig sin tid at få det malet, men det sneede og jeg var utålmodig – og jeg er mere end tilfreds med resultatet!

loftslampeDIY

DIYLampeHer er det endelig resultat – hvad syntes i? Jeg er mere end tilfreds med min nye loftslampe – og den var næsten ikke en gang tør, før jeg nærmest tvang min kæreste til at hænge den op. Fatningen og ledning er fra en anden loftslampe, da det passede så godt i både farve og længde, og pæren lånte jeg fra en lampe jeg endnu ikke har fundet en plads til. Lejligheden begynder så småt og tage form, og indtil nu er jeg meget glad og tilfreds med mit nye hjem! Se alle vores andre DIY lamper her.

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

7 Comments

  1. Pingback: DIY - se hvordan du laver en sjov og anderledes kuglelampe

  2. Pingback: Alle mine lamper!

Write A Comment