Vasen som i skal præsenteres for i dag, er et køb, jeg aldrig troede, jeg skulle gøre mig. Jeg synes West Germany vaserne er super fine, men der er ofte et stykke vej fra, at jeg synes en ting er flot, til at jeg går ud og køber den. For så ville vores lejlighed være stop fuld!

Mine kæreste spottede den store blå vase på et loppemarked og synes bare der var et eller andet over den. Efter at have vadet rundt på loppemarkedet i flere timer og købt adskillige andre ting, endte vi med at måtte kigge lidt nærmere på den.

loppekøb3.1 loppekøb3.2Den er vildt dekorativ også uden noget i og det var nok også derfor, at vi til sidst besluttede os for, at den skulle med hjem. Det er begrænset hvor mange buketter blomster vi køber og de ville nok alligevel ikke passe ned i den store vase. Så det at den kan stå uden noget indhold uden man bliver irriteret over det, er guld værd!

Jeg tror ikke det bliver til flere West Germany vaser herhjemme, men den skønne blå sag her flytter ingen steder!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment