Min veninde har den fedeste skibskiste som sofabord, som hun med sin kæreste fik lov til at købe af en gammel opkøber på hans private lager. Jeg havde drømt om noget lignende i lang tid, fremfor vores kabeltromle sofabord, men det virkede som en helt umulig opgave. Det endte faktisk også med jeg opgav og gik i gang med at kigger efter andre alternativer. Og så pludselig faldt jeg over den fedeste gamle trækiste en sommer på mit favorit loppemarked på Ingerslev.

sofabordSælgeren brugte kisten som en del af hans opsætning og ville næsten ikke engang give mig en pris for den, da han også brugte den til at fragte gammelt legetøj i, når han skulle ud på markeder. Jeg fik dog en pris lokket ud af ham og slog til med det samme. Turen hjem med kiste på cyklen kom til at tage lidt tid, men det var bestemt det hele værd!

Den fungerer perfekt til sofabord og man kan gemme en masse nede i den, som man ikke gider at se på. Den er ikke 100% som jeg havde drømt om måde i form og udseende, men den klarer det virkelig godt og jeg er sikker på, den skal bo ved os i lang tid.

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment