Da jeg skulle finde ud hvilket loppekøb dette indlæg skulle omhandle, gik det op for mig, at jeg har skrevet om det samme loppekøb hele to gange i de forrige indlæg. Både her og her har jeg nemlig skrevet om vores sofabord. Ups! Men om ikke andet, så det siger vel noget om, hvor godt et køb jeg synes, det var.

I dag skal jeg nok tage mig sammen og præsentere jer for noget nyt – eller vel egentlig gammelt!

loppefund-karaffelJeg har ikke altid synes at krystal karafler er flotte. Min kæreste har nemlig haft en i en del år nu, som han købte i Prag på en studietur. Den har han i mange år gerne måtte få i fred. Men ligesom mange andre fik jeg øjnene op for dem, nogle år tilbage og er glad for han holdte ved i sin, så den i dag kan pynte i vores vitrineskab.

Det er dog ikke hans krystal karaffel i ser på billedet. Det er jo selvfølgelig et loppefund! Hvert år i Kristi Himmelfarts dagene er der liv og glade dage på Tangkrogen i Århus med kæmpe loppe og kræmmermarked. Jeg har været forbi de sidste mange år og finder næsten altid noget brugbart der skal med hjem. Forrige år blev det til denne smukke krystal karaffel. Den var ikke helt billig, men de 200 kr. som jeg mener jeg endte med at give for den, synes jeg egentlig er ret godt givet ud.

Den er tung som bare pokker og er næsten altid fyldt med en god mørk rom, som vi begge holder meget af. Jeg synes den harmonere enormt godt med glassene fra Erik Bagger!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

1 Comment

  1. Man har dog siden fundet ud af, at der er en potentiel sundhedsrisiko ved at opbevare alkohol i flere måneder i f.eks. karafler fremstillet af blyholdigt krystalglas, så med den viden, bør karafler af blykrystal kun bruges til dekorative formål eller servering, men ikke til længere tids opbevaring af væsker.

Write A Comment