Jeg er begyndt at kigge en del på møbler efter at være kommet hjem igen. Mange af vores nuværende møbler er nemlig fra IKEA, Jysk eller lignende og jeg er ved at være godt og grundig træt af, at kigge på dem. Men møbler er bare utrolig dyre – eller kan i hvert fald være det. Og indtil jeg finder mig et arbejde, må jeg nok hellere holde lidt igen.

stella-coop-1 stella-coopDerfor holder jeg en del øje på DBA, genbrug og andre steder, hvor møbler ikke nødvendigvis koster en bondegård. I den forbindelse så jeg den fine lille møbelserie Stella, som Coop får i butikkerne i uge 9. Jeg har ikke taget stilling til, om noget af det skal hjem og bo hos os endnu, men de små borde med messing og grøn marmor, er nu ret fine.

Hvor finder I møbler henne?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment