Jeg er begyndt at kigge en del på møbler efter at være kommet hjem igen. Mange af vores nuværende møbler er nemlig fra IKEA, Jysk eller lignende og jeg er ved at være godt og grundig træt af, at kigge på dem. Men møbler er bare utrolig dyre – eller kan i hvert fald være det. Og indtil jeg finder mig et arbejde, må jeg nok hellere holde lidt igen.

stella-coop-1 stella-coopDerfor holder jeg en del øje på DBA, genbrug og andre steder, hvor møbler ikke nødvendigvis koster en bondegård. I den forbindelse så jeg den fine lille møbelserie Stella, som Coop får i butikkerne i uge 9. Jeg har ikke taget stilling til, om noget af det skal hjem og bo hos os endnu, men de små borde med messing og grøn marmor, er nu ret fine.

Hvor finder I møbler henne?

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment