Jeg har før skrevet om bl.a. House Doctor sofaborde, men de er jo heldigvis ikke det eneste brand der laver nogle rigtig lækre af slagsen. Muuto har ganske vist kun fremstillet et enkelt sofabord indtil videre, men jeg syntes altså også det er noget så fint!

Muutosofabord

Muuto

Det  Muuto sofabord jeg snakker om er det lille fikse her. Bordet har fået navnet Around, og som i kan se på billedet fås det i to forskellige størrelser. Jeg syntes personligt bedst om det store, fordi det lille, for mig, minder mere om et sidebord, på grund af des størrelse. Der er jo selvfølgelig forskel på hvor meget plads vi har foran sofaen hver især, og desuden også hvor meget man bruger sit sofabord – så det er nok ikke helt dumt med forskellige størrelser, at vælge imellem. Og det er egentligt heller ikke fordi jeg har så meget plads at gøre godt med herhjemme!

Som i kan se findes det også i flere forskellige farver, hvilket jeg personligt syntes er skønt. Jeg er bestemt ikke farveforskrækket når det gælder min boligindretning! Bordet findes i gul, eg, sort, grå og ask – og selvom det kun er den gule der er rigtig skrald på, så syntes jeg faktisk også de andre farver og trætyper gør det ganske godt. Kunne i finde på at købe jer et Muuto sofabord?

– Indeholder affiliate links –

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment