House Doctor laver, som jeg har nævnt så mange gange før, bare nogle brand flotte ting til hjemmet. Og det er faktisk ikke kun de mindre indretningsdetaljer de har styr på, House Doctor laver nemlig også en hel møbler – som f.eks. sofaborde.

Det er ikke fordi der findes et hav af House Doctor sofaborde, men de få jeg har fundet er virkelig fine, og jeg er helt sikker på de vil pynte i en hver stue.

House Doctor sofabord3House Doctor sofabord1 
Palle // Party
Et House Doctor sofabord jeg har kigget efter længe, er det fine her, lavet af paller, hjul og en glasplade. Selvom det er super enkelt, syntes jeg det er noget så fedt! Man kan selvfølgelig selv lave noget tilsvarende, og det ville nok også være den mulighed jeg ville komme til at benytte mig af, da House Doctor sofabordet desværre er lidt i den dyre ende – men flot det er det!

House Doctor sofabord5House Doctor sofabord2
Bakke // Træ
Der er jo stor forskel på hvor meget plads man har til et sofabord. Herhjemme bruger vi er gammel trætromle, og da den ikke er særlig  stor, bliver den kun brugt til en frugtskål og vores fjernbetjeninger. Jeg har fundet en blanding af både stor og små House Doctor sofaborde, så der forhåbentligt er et der kan bruges til alle slags stuer. Jeg har blandt andet valgt at tage det fine bakkebord her med, og selvom det måske er en smule for lille til de fleste hjem, syntes jeg det er noget så fint og brugbart til mange forskellige formål.

House Doctor sofabord4 House Doctor sofabord6
Kobber // Ethjulet
Det var så de sidste sofaborde jeg kunne finde, og selvom flere af dem er virkelig smukke, tror jeg dog ikke jeg personligt har lyst til at skille mig af med mit eget sofabord. Står i og mangler et nyt sofabord – eller er i måske ligesom mig faktisk ret glad for jeres nuværende?

Hvis I er ligeså vilde med ting fra House Doctor som jeg selv, kan I evt. kigge forbi et af mine tidligere indlæg, hvor jeg skrev lidt om et super flot House Doctor vitrineskab.

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

1 Comment

  1. Pingback: Læs mere om det fine Muuto sofabord på Vinterfryd.dk

Write A Comment