Jeg har længe gået med et ønske om en væglampe over vores sofa, da det ikke er helt så hyggeligt at sidde og lyse med sine mobil, når man vil læse lidt om aftenen. Jeg vidste at det skulle være noget enkelt, men kunne ikke rigtig finde noget der var mig på div. boligsider. Men da jeg så denne fine messinglampe til et loppemarked tilbage i efteråret viste jeg lige med det samme, at det skulle være den.

væglampe

Desværre havde den set bedre dage og jeg var i tvivl om, om den overhovedet ville komme til at virke igen. Heldigvis er min kæreste ret kyndig med lamper efterhånden, fordi det altid er ham der bliver sat til at fikse de fleste af mine lampe påfund. Jeg valgte derfor at tage chancen og købe den med hjem og efter han havde siddet og bandet og svovlet lidt over den, fik han den heldigvis til at lyse.

Han var desværre nødt til at skifte fatningen og derfor kan den ikke undgå at være lidt synlig. Det irriterede mig en smule i starten, men nu ligger jeg heldigvis ikke mærke til det mere. Jeg har valgt at købe en glødepære med meget lav Watt, så det stadig er forblevet et hyggeligt sofahjørne, hvor jeg kan sidde med dynen over mig og en god bog imellem hænderne så snart mørket falder på. Find alle mine DIY projekter her.

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment