Der kommer virkelig mange fine nye ting fra diverse brands og selvom sommeren selvfølgelig ikke lige er sæsonen for nyheder, fordi folk har travlt med at holde ferie, så kommer der da også lidt hist og her. Noget nyt der er faldet i min smag, er disse små og enkle OYOY lysestager. De findes i fem forskellige modeller, som alle har hver deres farve og facon. Jeg elsker at de er så enkle, men alligevel har lidt farve og facon så de ikke bliver for kedelige. Jeg har allerede udset flere steder, de godt kan stå herhjemme!oyoy lysestagernyeoyoylysestager2

Flotte OYOY lysestager

Alle lysestagerne er produceret i 100% glas og vejer derfor mere end man lige tror. Farverne som i kan se de fås i her, er ambra, ice blue, smoke ash, light brown og aubergine. Jeg kan ikke rigtig vælge en favorit – kan i?

Hvis det ikke skal være løgn, så er alle modellerne faktisk også lavet i klar glas, så man har endnu flere muligheder for at mikse og matche.

– Indeholder affiliatelinks –

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment