Som lovet skal i da se vores, snart ikke så, nye læsehjørne, som jeg kort snakkede om her. Vi har nemlig længe været på udkig efter den helt rigtige lænestol, som kunne står i hjørnet i vores soveværelse, og da vi endelig fandt den, kunne vi heller ikke stå for et fint lille bord dertil.

læse hjørne

Jeg synes mit nye læsehjørne ser brand hyggeligt ud og prikken over i’et, bliver en fed plakat på væggen, der lige nu er meget hvid! Jeg har ikke selv nået, at sidde der så meget endnu, men min kæreste sidde og læser der en del og der er bare et eller andet over at sidde i en lænestol med en god bog og et eller andet godt til ganen – eller er det bare mig?

Vi fandt lænestolen på dba, men det viste sig faktisk at være en lille retro/genbrugs biks der ikke lå ret langt fra os, der solgte den – samt en hel masse andet lækkert! De har mest åben efter aftale, da det er lidt på fritidsbasis – mega fedt! Det var super hyggeligt at gå rundt og snuse og vi fik nogle lækre ting med hjem, som endda blev kørt lige til døren. Helt klart et sted jeg skal besøge igen. Lurer faktisk på at lave en lille tour de genbrugs/retro butikker i Århus igen her i løbet af sommeren, for der er jo alt for mange fede af slagsen, som jeg aldrig har sat mine ben i – nogle anbefalinger?!

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment