Min kæreste og jeg holder rigtig afslapningssøndag i dag, som blandt andet står på Starwars kavalkade. Vi er begge store fans, men det er ved at være noget tid siden vi har set filmene sidst! Foruden at se en masse virkelig gode film, har jeg også haft noget tid til at kigge efter lidt lækre ting til hjemmet.

Det ser endelig ud som om vi får en ny sofa – godt nok er den brugt, men den er stadig langt pænere end vores nuværende, og så er den helt gratis. Jeg er super glad og kan slet ikke vente til vi får den, selvom der desværre går lidt tid endnu. Nu når vi har været så heldige at få den forærende, har jeg overvejet at bruge lidt moneter på et par nye pyntepuder dertil. Der er godt nok et hav af flotte pyntepuder, men jeg har især en forkærlighed for de smukke fra By Nord – især Jellyfish!

nyttilhjemmet3

Ur // Skåle // Gardin // Pyntepude

Stol // Krukke // Knag // Lampe // Kasse

Foruden den flotte pude har jeg også overvejet nogle nye gardiner til lejligheden, og selvom jeg syntes disse helt enkle fra Tom Tailor er super flotte, er jeg dog stadigvæk i tvivl om det lige skal være dem. Hvilke gardiner har i derhjemme? Der kom også lidt andet med i godteposen, og jeg håber i syntes om nogle af de ting jeg har valgt ud – jeg ville i hvert fald ikke afslå, hvis nogle skulle finde på at forære mig noget af dette!

– Indeholder affiliate links – 

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

Write A Comment