Weekenden kom virkelig til at stå i boligindretningens tegn – vi har nemlig fået ny (gammel) sofa, og da vi ikke var helt tilfredse med at den fik samme placering som den gamle, blev det en til en om rokering af hele stuen. Resultatet er efter min mening blevet virkelig godt og når der er kommet styr på de sidste ting, såsom nye pyntepuder og gardiner, skal i nok ligge en masse billeder ud både her og på Instagram.

Selvom jeg har kigget på både gardiner og pyntepuder i et godt stykke tid nu, så er stadig ikke helt sikker på nogle af delene. Men nu når det hele er kommet mere eller mindre på plads, er det forhåbentligt ikke en helt så stor udfordring mere!

nyt til hjemmet4 Skåle // Sengetøj // Skærebræt // Pyntepude 

Stol // Urtepotte // Tæppe // Lysestager

Det gav derfor rigtig god mening, at lave en lille collage til jer denne søndag, med et udvalg af super fine ting til hjemmet – nu når jeg alligevel selv er på jagt! Udover pyntepuder, som der jo bare findes SÅ mange fede af, så kunne vi også godt bruge en eller flere helt simpel lysestager sofabordet. Jeg syntes virkelig godt om de fine i grønt marmor fra Nordstjerne, og hvis jeg kan få overbevist den bedre halvdel om at det skal være dem, så bliver de nok klikket hjem senere i dag. Udover nyt til stuen er der som i kan se også flere andre lækre ting jeg godt kunne tænke mig, at forny vores lille hjem med. Er der nogle nye ting til hjemmet, i er på jagt efter i øjeblikket?

– Indeholder affiliate links –
Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment