Jeg skal holde jul ved min mor i år og bliver derfor nok ikke den, der skal står for pyntningen af vores julebord. Jeg tror hun vælger et meget klassisk bord med få farver, og jeg er helt sikker på, det bliver smukt.

julebord

Jeg har tidligere i december været med til, at pynte julebord hos en afdeling af Jyske Bank til deres julefrokost – sammen med et par piger fra studiet. Vi havde mange gode idéer og endte til sidste med en masse gran, lyskæder og julekugler, og jeg syntes faktisk det blev et ganske fint resultat. Som i kan se, er det med plastik service, hvilket desværre var et krav, så de ikke skulle bruge for lang tid på oprydningen. Det er ikke det pæneste, men det gik lige!

julebord3

julebord1

julebord2

julebord5

Jeg har haft for travlt i december til at have gæster, men hvis jeg skulle pynte et julebord kunne jeg godt finde på, at blive inspireret af nogle af disse flotte pyntet juleborde. Elsker både det helt naturlige med gran og kogler, men også det overdådige med glimmer kugler og lys! Hvordan skal jeres julebord pyntes i år?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment