Instagram forsøger jeg at ligge en del billeder op fra mit lille hjem. Hvis I følger med, har i nok set det hvide vitrineskab, vi har stående i stuen. Selvom jeg synes jeg har fået det til at fungerer ret godt, med en masse krimskrams i form af loppefund, barndomsminder, sprut, kunst osv. så kommer vi ikke udenom, at selve skabet bare er møj kedeligt! IKEAs det bedste, som jeg fik for snart seks år siden, da den første lejlighed i Århus skulle indrettes. Det er selvfølgelig utrolig praktisk, men særlig dekorativt, det er det bare ikke!

metalskab rå-metalskabe-1

Kilde: 1 / 2 / 3 / 4 / 5

Men det med at have et skab i hjemmet hvor jeg kan udstille og opbevare lidt af hvert, synes jeg egentlig meget godt om. Men hvor meget bedre ville det ikke bare se ud, hvis det var et af de flotte rå metalskabe her? Jeg er i hvert fald solgt til stanglakrids og ville elske hvis jeg lige faldt over sådan et metalskab på min vej. Desværre er jeg nok ikke den eneste der tænker sådan og dem jeg har kigget på indtil nu, koster noget i retningen af alt for meget! Det er i hvert fald ikke noget min nuværende og lidt spinkle løn kan holde til.

Der findes selvfølgelig også mange andre muligheder end lige et metalskab, men indtil nu er det nu i den retning mit hjerte fører mig. Overvejer også om en lille opfriskning af vores eksisterende, i form af lidt nye håndtag og lignende, kan gøre underværker, men tror desværre det er ved at være så vind og skæv, efter utallige flytninger, at det er et fedt!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment