Et loppefund der har stået ubrugt alt for længe er dette flotte plantestiv, men nu har jeg endelig fundet det helt rette der skulle i. Monstera planten var jo ikke noget problem, at finde fordi den er så voldsom populær for tiden, men den rette potteskjuler, det var en anden sag. Efter et tip på Instagram, fandt jeg dog den helt rette og resultat er blevet rigtig godt – synes i ikke!?

plantestaiv1

Det er jo ikke alle der kan være lige så heldige at finde sådan et gammelt plantestativ her, men heldigvis er de også mulige at købe fra nye. Jeg har personligt savlet over de flotte af slagsen fra Ferm Living og selvom jeg har den fine retro model her, så er jeg stadig ret hooked på at få en fra Ferm Living også. Er sikker på de kunne se ret flotte ud ved siden af hinanden.

plantestativ

Plantestaiv

Hvad synes i om plantestativer? I har nok allerede fået fat i min holdning, men det kan jo være jeg er helt ene! Jeg fik for resten min retro sag for 75 kr. til Flagstangmarkeder nede i Musikhuset. Sjældent jeg finder noget dernede fordi det for det meste kun er tøj, men til markedet i februar var jeg virkelig heldig!

– Indeholder affiliate links –

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment