Sengeborde er en mærkelig størrelse, for i princippet kan man jo bruge virkelig mange forskellige møbler som sengeborde, som f.eks. skamler eller små sofaborde. Jeg bruger f.eks. selv to turkise skamler, som jeg fandt til et lagersalg engang i mandsminde. Selvom jeg ikke købte dem med intentioner om at bruge dem til sengeborde, så passer de helt fint til formålet.

Jeg er glad for mine skamler, da de både er enkle og stilrene, men hvis jeg skulle forbedre dem på et punkt, så kunne de godt have haft en skuffe eller lignende. Jeg kunne nemlig godt til tider, have brug for lidt mere opbevaring. Der skal nemlig desværre ikke meget til, før det ser rodet ud på det lille sengebord.

 Barbados //  House Doctor

Jeg var den anden dag forbi JYSK, som jeg bor lige ved siden af, for at se hvad de havde af sengeborde, eller lignende der kunne benyttes dertil, men gik desværre hjem med hænderne tomme. Selvom jeg ikke havde forventet at købe noget med hjem efter første besøg, havde jeg nu alligevel regnet med at de havde haft et eller andet der vakte min interesse, men det var desværre ikke tilfældet. Til gengæld fandt jeg så disse to flotte og meget anderledes sengeborde, på nettet da jeg kom hjem. Det første sengebord ved navn Barbados, er en del af en serie af møbler, der er lavet i genbrugstræ – blandt andet er sofabordet, at finde lige her. Det andet er fra House Hoctor, som jo bare laver nogle fantastiske ting, hvis du spørger mig. Bordet er lavet af indisk mangotræ, og samme serie, ved navn MIX, kan man også finde en kommode og et skrivebord. Jeg syntes det er vildt fedt at ting skiller sig lidt ud, og det må man da bestemt sige at disse sengeborde gør. Syntes i ikke de er fede?

Jeg er ikke sikker på et af disse er det helt rette endnu, da jeg faktisk også kraftigt har overvejet at få mig et par træstubbe som sengeborde. Det løser selvfølgelig ikke problemet med opbevaringen, men jeg syntes simpelthen det kunne se SÅ fedt ud, og når man har en far der selv fælder træ, burde man jo næsten benytte sig af muligheden ikke?

 Trip Trap // Normann Copenhagen // Kartell

Der findes virkelig mange flotte sengeborde – eller små møbler der kan bruges til dette, og jeg tror også der går lidt endnu, før jeg bestemmer mig for hvilket eller hvilke der skal stå i vores soveværelse. I mange år havde min kæreste og jeg kun et sengebord – hvilket fungerede helt fint, da han alligevel ikke havde noget liggende på sit, og pladsen ikke rigtig var til et mere. Men jeg tror han har vænnet sig til at have sit eget sengebord nu, så må nok hellere købe to, når jeg en dag beslutter mig.

  House Doctor // HAY // Kartell

En hel del af de sengeborde jeg har fundet er faktisk skamler, eller små borde der kan bruges hvor man har lyst, men jeg syntes fint de kan bruges som sengeborde – er i ikke enige? Jeg fandt også nogle lidt anderledes sengeborde – nemlig de små skabe fra House Doctor og HAY. Mange vil nok nærmere bruge dem på et kontor elle lignende, men jeg syntes faktisk de kunne være lidt fede som sengeborde. Især det lille skab fra House Doctor syntes jeg kunne være helt genialt som sengebord – og det ville også opfylde mig behov om lidt mere opbevaringsplads. Syntes i også de to skabe kunne være fede som sengeborde – eller er de lidt for alternative til jeres smag?

 

 Design Letters // House Doctor // HAY

Mange vælger også at bruge de populære bakkeborde eller sideborde som sengeborde. Jeg er stadigvæk helt vild med det flotte HAY bakkebord, og selvom man også sagtens ville kunne bruge det som sengebord, tror jeg nu helst jeg så det ståendende i min stue. Jeg ville dog ikke blive ked af at have det fine to go sidebord fra Design Letters stående ved min side når jeg går i seng – eller er det bare mig? Jeg håber der er et sengebord til lige netop din smag, jeg har i hvert fald forsøgt at få lidt af hvert med, men ellers er der også mange flere muligheder – det er bare med at tænke ud af boksen!

– Indeholder affiliate links – 

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

  1. Pingback: House Doctor vitrineskab - et af de mange flotte møbler fra House Doctor | Vinterfryd – Oplevelser || Mad || Tattoo || Mode

  2. Pingback: Soveværelsestrends i 2014 | Til huset

Write A Comment