Som jeg har givet udtryk for før, er jeg stor fan af mærket House Doctor. De laver bare de flotteste ting – og det er alt lige fra servietter til sofaborde! Jeg kigger ofte efter mindre ting hos House Doctor, da det ligesom er hvad mit budget kan holde til, men på det sidste har jeg dog heller ikke kunnet afholde mig fra, at kigge lidt på nogle af deres skønne møbler – som f.eks. dette smukke House Doctor vitrineskab!

Find det flotte House Doctor vitrineskab lige her.

Jeg skal på ingen måde ud og investere i dette smukke vitrineskab, men derfor må man jo godt drømme lidt. Jeg har i øjeblikke et vitrineskab fra Ikea stående i stuen, det er super enkelt og fungere rigtig godt til opbevaring af glas, vaser og lignende. Men hvis jeg fik chancen skal jeg blankt indrømme, at jeg ville bestille det smukke House Doctor vitrineskab hjem i et snup tag! Det er bare af en helt anden kaliber, og på alle måder helt fantastisk, hvis i spørger mig! Er det kun mig der har sådanne materielle drømme, eller har i også nogle helt urealistiske boligdrømme? House Doctor har udover dette skønne vitrineskab også en masse andre smukke møbler, som f.eks. et fantastisk lille bord fra serien MIX med sjove forskelligfarvet skuffer. Bordet kunne jeg godt tænke mig at bruge som sengebord, hvilket jeg skrev om lige her.

– Indeholder affiliate links – 

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment