De har været populær længe, men der bliver ved med at komme nye og flotte modeller til – ja jeg snakker selvfølgelig om de skønne trådkurve. De fås i et væld af farver, former og størrelser – og jeg tror de fleste vil give mig ret i, at de er super fine!

Jeg har ikke selv en trådkurv, men det er bestemt ikke fordi jeg ikke er fan, jeg har blot ikke rigtig fundet noget at bruge en trådkurv til – før nu. Jeg har nemlig i noget tid ledt efter en magasinholder og også kigget lidt på hvilke forskellige udgaver der findes – men dog uden at finde frem til den helt rigtige. Jagten har dog ikke været så indskærpet, da jeg gerne ville vente til vi fik vores nye sofa hjem først.

trådkurve8 trådkurve4
  trådkurve2 trådkurve10
Ellos Home // House Doctor // Ro Collection // Korbo
Den er heldigvis flyttet ind nu og jeg er blevet lidt hooked på at købe en trådkurv og bruge den til magasinholder – hvad syntes i om den idé? Trådkurvene kan jo fås i en masse skønne modeller, og jeg syntes personligt at den lidt flade af slagsen fra Ellos Home, kunne være noget så genial til formålet. Jeg er meget i tvivl om det skal være den kobber eller sorte udgave – har i en favorit? Jeg syntes begge er virkelig flotte og pt. foretrækker jeg ikke den ene frem for den anden.

 trådkurve9        trådkurve7 trådkurve6  trådkurve1
trådkurve5 trådkurve3
Menu // Ellos Home // House Doctor
House Doctor // Ellos Home // House Doctor
Der er virkelig mange flotte trådkurve og også mange flere end jeg troede, da jeg først kom til at kigge lidt rundt på diverse online boligsider. Den stilrene og enkle udgave fra Menu er super flot, men lidt for pæn i det til min smag. Derimod syntes jeg alle trådkurvene fra House Doctor (suprise!) er vildt fede, fordi de tør at skille sig lidt ud fra mængden og har det helt rigtige retro look, som jeg ikke kan stå for. Har i allerede en trådkurv derhjemme – eller er i ligesom mig stadigvæk også på jagt, efter den helt rigtige af slagsen?

– Indeholder affiliate links –
Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment