Hvem kunne ikke bruge sådan en lækker daybed – ja jeg kunne i hvert fald godt, hvis jeg ellers havde pladsen. Jeg synes de er så enormt flotte i al deres enkelhed – hvad siger i til daybeds? Jeg elsker at en daybed både kan bruges som sofa og seng og derfor synes jeg den er helt ideel til f.eks. en kolonihave. Jeg håber for alt i verden, at jeg kan finde plads til en, når vi engang får købt os sådan en sag!

Jeg vil uden tvivl helst have en gammel brugt daybed – både på grund af dens udsende, men så sandelig også på grund af prisen. Problemet er bare at jeg meget sjældent ser daybeds når jeg er ude og kigge på loppe, så måske det bliver nemmere sagt end gjort. Man kan selvfølgelig altid holde øje på DBA, men hvis ikke fås de heldigvis også fra ny.

daybeds

Menu // House Doctor // Foxy Potato // House Doctor // Carl Hansen

Og heldigvis er der en masse flotte nye daybeds også, så mon ikke det ender med sådan en, en dag – hvis jeg ikke skulle være heldig på et loppemarked. Der er jo heldigvis lidt tid at løbe på endnu! Jeg har et godt øje til den med det brune læder fra House Doctor, for kan godt lide det lidt robuste og maskuline look! Men på den anden side synes jeg også der er noget over den meget spartanske daybed fra Menu – har i en favorit?

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment