Jeg er ikke særlig god til at huske at tage smykke på i hverdagen – eller uret husker jeg faktisk næsten hver dag, og øreringene sidder der et par måneder af gangen, men halskæder og fingerringe glemmer jeg ofte. Det er ikke fordi jeg ikke har et ret bredt udvalg af smykker og lysten er der skam også, men jeg har bare ikke en smart løsning til smykkeopbevaring.

– Se et lækkert udvalg af smykkeskrin lige her –

Jeg har et gammelt fint smykkeskrin der minder lidt om en kiste i miniudgave – jeg er super glad for den, men den er desværre bare ikke særlig praktisk, fordi det hele bare ligger og roder sammen i en stor pærevælling – og gør det meget uoverskueligt, at finde ud af hvilke smykker jeg egentlig har.

6007b_01 copysmykkeopbevaring2smykkeopbevaring4smykkeopbevaring3
Neon Living // House Doctor // House Doctor // Nomess Copenhagen
Der findes rigtig mange fine måder at opbevare sine smykker på, og jeg har samlet et par stykker til jer her. Jeg ved ikke endnu om jeg vil skifte mit ud for der er utrolig meget historie i det smykkeskrin, men det kunne nu være smart med et, med flere små rum, som f.eks. et af de flotte og dekorative smykkeskrin fra House Doctor. Disse smykkeskrin er lavet af håndlavet papir og findes i et væld af forskellige mønstre. Se evt. her for flere varianter!

smykkeopbevaring5smykkeskrin2smykkeopbevaring1

 Bungalow // House Doctor // Nomess Copenhagen // Neon Living

Jeg har også altid godt kunnet li’ akryl og har allerede har masse forskellige opbevarings kasser i akryl på badeværelset. Ingen af dem egner sig til smykkeopbevaring, men det gør de sjove og lidt skæve versioner fra Nomess Copenhagen og Neon Living til gengæld.  Men jeg ikke finde ud af om de er lidt for funcky til min smag. Hvad syntes i om dem?

Udover et nyt smykkeskrin, syntes jeg det kunne være lækkert med en lille æske eller holder til min fingerringe – og nu hvor vi er i gang kunne sted, at opbevare alle mine øreringe også være lækkert! Hvad bruger i som smykkeopbevaring hjemme hos jer?

– Indeholder affiliate links – 

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment