Jeg er desvære ikke selv studerende lige for tiden, men heldigvis går der ikke alt for mange måneder før jeg skal på skolebænken igen. I de år jeg har læst til multimediedesigner har jeg altid haft mit studiekort ved hånden, fordi jeg ved der er utrolig mange steder i studiebyen Århus, hvor der er gode procenter at spare, men desværre glemmer jeg ofte at få det op af pungen (flot Malene!)

Studiz er en virksomhed der har taget fat i hele verdenen med studierabatter og har forsøgt at gøre det meget nemmere for studerende, både at få information om hvor det er muligt at få studierabat, men også huske at få det op af lommen, ved hjælp af en app. Jeg må ærgerligt indrømme at jeg ikke ved om det ville hjælpe meget med en app, men jeg syntes ideen er super god, og derfor vil jeg gerne lade det komme an på en prøve. Desværre fås app’ en ikke til android endnu, hvilket selvfølgelig er super ærgerligt når man nu er indehaver af sådan en fætter, men så er det jo heldigt kæresten har en iPhone.

studiz

Jeg tror personligt jeg kommer til at benytte Studiz hjemmeside mest, hvor det er muligt at finde frem til alle de lækre studierabatter der er derude – både online og offline. Der er bl.a. flere steder jeg ofte besøger som jeg slet ikke vidste have studierabat. Tror i Studiz er noget i kommer til at gøre brug af? 

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

  1. Pingback: Gaesteblogger for Studiz | Vinterfryd – Oplevelser || Mad || Tattoo || Mode

Write A Comment