Jeg må ærligt indrømme at jeg er mest til forår og sommer, hvor tingene springer ud og temperaturen er lidt varmere. Jeg bliver ofte lidt deprimeret i efteråret, også selv om jeg elsker at sidde og hygge indenfor under dynen med en kop te og en god film. Hvordan har i det med efteråret?

Den anden dag gik min kæreste og jeg er tur i regnvejret, for at se om vi ikke kunne finde lidt flotte grene, der kunne pynte i vores stue. For selv om efteråret kan virke meget kold og trist, så er der heldigvis en masse flotte farver alle vegne!

Tag efteråret med indenfor6

Tag efteråret med indenfor5

Selvom om vejret var meget trist, så fandt vi heldigvis en masse fine ting, der nu pynter så fint i vores lille hjem. Vi gik egentlig efter grene, men endte også med at tage en masse forskellige bær, agern, blade og andet gejl med hjem. Det er ikke noget jeg har gjort så meget i før i tiden, men jeg er helt vild med resultatet, så jeg er helt sikker på, at jeg kommer til at tage mere natur med indenfor fremadrettet – også på andre årstider!

Tagefteråretmedindenfor4

Tagefteråretmedindenfor2

Tagefteråretmedindenfor3

Tagefteråretmedindenfor1

Jeg har forsøgt at finde lidt inspiration på nettet, af hvordan andre har dekoreret deres hjem med efterårets fine farver. Håber i kan blive inspireret til selv, at tage efteråret med indenfor.

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment