Husk at følg mig på Facebook eller Bloglovin for mine næste tattoos indlæg.

Der er rigtig mange, der ønsker at deres tattoos skal betyde noget, og vælger derfor en tattoo med skrift, for at gøre så personlig og unik som muligt. Der er ingen af min tattoos der er skrift, men det er egentlig overhovedet ikke fordi jeg ikke kunne tænke mig en tattoo med skrift, nærmere fordi jeg ikke har fundet ud af hvad der skulle stå endnu. Jeg har gået med en ide et års tid nu, om at få et lille uddrag fra Whitney Houstons sang ’The greatest love of all’ tatoveret ned langs mine ribben. Det er egentlig ikke fordi jeg nogensinde har været kæmpe Whitney fan, men jeg har hørt hendes musik stort set hele mit liv, og altid været imponeret over hendes talent. Uddraget jeg har tænkt på er: ’ I decided long ago, never to walk in anyone’s shadows. If I fail, if I succeed, at least I live as I believe! ’. Jeg overvejer netop dette tekststykke, fordi jeg syntes det er utrolig vigtigt at tro på sig selv! Er der nogen af jer der ligger inde med et stykke tekst, i allerede har fået eller overvejer at få tatoveret?

Jeg har fundet lidt billeder af tattoos med skrift her, hvor jeg enten syntes indholdet, placeringen eller tekstens design er brand flot. Håber i bliver inspireret!

tattoo skrift på ryggen i sort/hvis

tattoo med skrift under arm

Tattoo skrift 3 ord på ryggen

tatovering op arm med skrift

tattoo på bryst med pæn skrifttype

tattoo i nakken med alternativ skrifttype

arm tattoo med skriften glem ikke dig selv

finger tattoo med skriften frygt og kærlighed

tattoo på venstre side med skrift

Håber disse billeder har givet ideer eller fristet nogle af jer, der går og drømmer om at få en tattoo med skrift. Jeg ved ikke om jeg nogensinde ender ud med en af slagsen – men det skulle ikke undre mig, med alle de fede måder man kan lave en tattoo, med skrift, på!

Find alt inspiration til tattoo skrift her

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment