Som et af de nye tiltag indenfor tattoo kategorien, har jeg tænkt mig at skrive en række indlæg om de forskellige stilarter der findes. Indlæggene vil komme til at indeholde lidt tekst om selve stilarten, alt efter hvad jeg selv ved i forvejen, eller kan finde frem til på nettet, og så vil jeg selvfølgelig slutte af med, at vise jer lidt flotte eksempler!

Jeg har valgt at starte med realisme, fordi det er en stilart jeg personligt syntes virkelig godt om, og som jeg godt kunne forestille mig, at få mange flere af i fremtiden. Jeg har selv én realistisk tattoo – nemlig min snekrystal. Hvis i ikke allerede har set den, kan i smugkigge lige her.

Hvad syntes i om realistiske tattoos?

realisme8

Realistiske tattoos kræver en hel del fra en tatovør, og selvom man selvfølgelig aldrig skal sætte sig i stolen, hvis man ikke stoler 100 % på en tatovørs skills, så er det især vigtigt når man snakker realisme! Mange af jer vil nok først og fremmest tænke på portrætter eller dyr, når realistiske tattoos bliver nævnt, men det kan også være mange andre motiver, som i bl.a. kan se i slutningen af dette indlæg. Ja faktisk er der jo realisme i rigtig mange andre tattoo stilarter også, men hvor man i nogle af dem, gerne må lege lidt med farver osv. er det vigtigste med den realistiske stilart, at det er så virkelighedstro som overhovedet muligt.

I sidste ende må man jo helt selv bestemme hvad man ønsker at pryde sin krop med, og derfor behøves ens tattoo jo ikke holde sig indenfor en bestemt stilart, hvis det ikke er det man ønsker. Jeg syntes dog personligt det kan være rart at have nogle af disse termer, at benytte sig af, så man snakker samme sprog, som sin tatovør – og på den måde får præcist det resultat man gerne vil have!

realisme9

realisme2

realisme5

realisme1

realisme4

realisme3

realisme7

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

  1. Jeg bliver lige imponeret hver gang jeg ser sådanne billeder – shit et håndværk! Meeen den med op-lyning ind til musklen er lige lidt for real til mig 😉

    • M. Vinter Reply

      Også mig 😀 Hehe – jaaa jeg var faktisk også lidt i tvivl om jeg skulle ligge det billede op, men selvom motivet ikke lige er mig, er den jo virkelig godt lavet 😀

Write A Comment