Da jeg forleden sad og søgte lidt inspiration til et nyt indlæg om tattoo stilarter, faldt jeg over stilen Trash Polka. Jeg har aldrig hørt udtrykket før, og gik derfor straks i gang med at søge lidt mere på det, for at finde ud af hvad hulen det er for en slags tattoos. Kender i til stilarten?

Jeg fandt en længere forklaring på hvor stilarten Trash Polka stammer fra og hvem der har lagt navn til den, samt hvad den har udviklet sig til at være i dag. Jeg vil forsøge at fatte mig i korthed, men hvis i vil have det hele med kan i smutte forbi her.

trashpolka8

Stilarten stammer oprindeligt fra Tyskland hvor to musikglade tatovører ved navn Volko og Simone, forsøgte at eksperimentere med tatovere til en bestemt slags musik. Trash Polka er en fusion mellem realisme og trash, naturligt og abstrakt og teknologi og humanitet. En smule out there det ved jeg godt, men det er jo nogen gange  de mærkeligste måder ting opstår på. Trash Polka bliver i dag betegnet som en stilart, og i kan se nogle rigtig fede eksempler herunder, men hvis det skal være helt rigtigt, burde man nok have kaldt stilen noget helt andet, for det er kun tatovørerne der opfandt denne unikke både at tatovører på, der egentligt kan udføre den. Lige meget hvad historien er, så syntes jeg  de tattoos man nu om dage betegner som Trash Polka, er super fede!

trashpolka7

trashpolka1

trashpolka3

trashpolka6

Jeg ved ikke om jeg nogensinde ender med en tattoo inden for denne stilart, men jeg er vildt inspireret, og er sikker på at der er visse elementer jeg kommer til at tage med mig videre frem. Jeg elsker at de stort set alle er lavet uden farver, og selv om dem med den meget markante røde, også er virkelig fede, er de dog ikke lige min personlige stil. Derudover elsker jeg at de er så maleriske, og hænger så godt sammen, i stedet for bare at være flere afgrænsede tattoos side om side. Hvad syntes i om stilarten Trash Polka?

trashpolka9

trashpolka4

trashpolka2

trashpolka5

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment