Denne uge prøvede vi kræfter med en traditionel tomatsuppe, men tilsatte chorizo for at give den et lidt anderledes pift. Opskriften er super simpel og lige til at gå til – den findes nederst på siden. Jeg har altid godt kunne lide tomatsuppe, men jeg syntes nemt at denne suppe kan blive lidt kedelig i længen, så derfor så jeg virkelig frem til at prøve denne variant.

 Det blev en virkelig god suppe, på mange båder mindede den om en helt normal tomatsuppe, men så snart man fik et stykke chorizo pølse med på skeen, var det en helt anden oplevelse. Jeg syntes vores variant er spændende og god, men jeg tror dog ikke det er en suppe jeg vil lave jævnligt, da jeg syntes der findes så mange andre spændende supper.

[spoiler title=”Se opskrift”]

Tomatsuppe med chorizo

Ingredienser:

1 løg

2-3 fed hvidløg

1 kg tomater

1 dåse flåede tomater

1 lille dåse tomatpure

1 liter vand

1-2 bouillon terninger

¼ liter madlavningsfløde

Olivenolie

Salt, peber, chili

Frisk basilikum

Grovpasta

1 chorizo pølse

Fremgangsmåde:

Svits løg og hvidløg med lidt olivenolie til de er gyldne, tilsæt tomater, flåede tomater, pure, bouillon, basilikum, krydderier og vand. Lad det koge op og blend det med en stavblender. Tilsæt fløde og pasta. I mens pastaerne bliver aldente, skæres chorizoen i tern og svitses på en pande. Chorizoen blandes til sidst med suppen og den serves med basilikum på toppen.

[/spoiler]

Vi valgte at give suppen:

Se også vores andre suppe projekter uden ugens suppe

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

1 Comment

  1. Pingback: Rodfrugt suppe - smagfuld og billig rodfrugt suppe på vinterfryd | Vinterfryd - Oplevelser || Mad || Tattoo || Mode

Write A Comment