Tiden er jo til rodfrugter, så vi tænkte hvorfor ikke prøve at lave en rodfrugt suppe. I Rema 1000 kan man blande selv rodfrugter til en slik, og derfor blev denne ugens suppe virkelig SU-venlig! Vi brugte ca. 1 kg forskellige rodfrugter til suppen og kom kun af med 10 kr. for dem. Udover rodfrugterne kom vi flødeost og lidt bacon i, og den blev rigtig vellykket!

færdig resultat af rodfrugt suppeDet var en rigtig lækker rodfrugt suppe vi fik kreeret, og jeg vil helt klart opfodre til at man prøver den. Vi valgte at komme lidt fyld i, i form af bacon stykker og det gav virkelig rodfrugt suppen et ekstra pift. Har i andre ideer til fyld man kan komme i?

Vi valgte at give suppen:

[spoiler title=”Se opskrift her”]

Rodfrugt suppe opskrift

Ingredienser:

1-1,5 kg rodfrugter

1 løg

2-3 fed hvidløg

Oliven olie

Vand

1 bouillon terning

100 g smøreost

1 pk. Bacontern

Salt, peber, timian

Fremgangsmåde:

Kom olivenolie i en gryde og svits løg og hvidløg deri. Kom alle grøntsager i og svits dem få minutter. Tilsæt vand, bouillon og krydderier. Lad det koge til grøntsagerne er bløde og blend derefter suppen. Tilsæt til sidst smøreosten og rør rundt til den er smeltet. Svits baconternene på panden og server dem som topping på rodfrugt suppen.

[/spoiler]

Læs vores andre suppeopskrifter her:

Minestrone suppe

Thai suppe

Tomatsuppe med chorizo

Karrysuppe

Græskarsuppe

 

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

1 Comment

  1. Pingback: Karrysuppe - dejlig karrysuppe med ris, peber og kylling på vinterfryd | Vinterfryd - Oplevelser || Mad || Tattoo || Mode

Write A Comment