Selvom jeg syntes Godsbanen virker som et virkelig cool sted, kan det faktisk tælles på én hånd, hvor tit jeg har været dernede. Derfor var jeg også hurtig til at takke ja, da min mor og hendes mand i går inviterede os derned til en udstilling. Udstillingen hedder Forfængelighed, og selvom den ikke var særlig stor, var den virkelig fin, og jeg vil helt anbefale jer at tage derned forbi og kigge. Udstillingen hænger på Godsbanen frem til d. 26 marts og den består af både malerier, keramik og glas af forskellige kunstnere. Efter besøget på Godsbanen tog vi et smut forbi Fairbar, hvor den stod på hygge med Partners og dejlig specialøl. Har i haft en skøn weekend?

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment