Jeg havde et godt øje til de nye spiseborde fra ferm LIVING, da jeg præsenterede jer for mine favoritter fra deres nye kollektion forleden. Om det bliver et Mingle spisebord, der skal flytte hjem til os, er jeg ikke helt sikker på og derfor har jeg kastet et blik på, hvad der ellers findes af flotte sorte spiseborde.

Det er selvfølgelig ikke et must at vores spisebord skal være sort, men pt. er det den vej jeg hælder! Jeg har en lille idé om, at finde en plade, jeg selv kan behandle og et par fede bordbukke i metal, for både at gøre bordet billigt, men også helt unikt! Men hvis mine planer ikke lige holder stik, så kunne et af disse borde og sagtens bruges! Alle sammen enkle, stilrene og sorte.

sort spisebord spiseborde i sort

HAY / OK Design / Muuto / &tradition

Der er flere grunde til vi skal have os et nyt sort spisebord, men mest af alt fordi vores gamle ikke er så brugbart mere. Jeg troede nemlig jeg kunne gøre vores ret kedelige bord, lidt mere spændende med en fiks lille DIY! Det endte dog ikke med at blive et særlig godt resultat – og så har jeg jo en god undskyldning for, at købe et nyt! Bordet var billigt og ikke særlig pænt mere, så der er ikke sket den store skade, andet end, at et nyt sort spisebord nok er på sin plads!

Hvilket spisebord har i derhjemme?

– Indeholder affiliate links –

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment