I sammenhæng med, at jeg lægger planer for at købe et nyt spisebord, så er jeg jo også nødt til at have mig nogle spisebordsstole. Dem jeg har nu er nemlig barstole og passer derfor slet ikke i højden. Selvom jeg regner med at finde mine stole primært på loppemarkeder og DBA, så har jeg også kigget lidt på, hvad man kan få for pengene på diverse webshops.

Og det har vist sig, at der faktisk er flere flotte stole til et rimeligt budget! Især hvis man vender blikket med de dejlige FDB klassikerne, kan man nemt få kvalitet til billlige penge.

spisebordsstoleunder1000kr-5spisebordsstoleunder1000kr-2spisebordsstoleunder1000kr-1  spisebordsstoleunder1000kr-3  spisebordsstoleunder1000krspisebordsstoleunder1000kr-4

 FDB / Ellos Home / HAY / Nordal / FDB / Muubs

Jeg synes især godt om HAY’s J107 designet af Jørgen Bækmark. Men jeg har også altid haft et eller andet med trebenet stole! Metalstolen fra Nordal er også rigtig fin, men da jeg allerede har fået fingrene i et par metalstole bliver, det nok ikke lige det, jeg er på udkig efter. Jeg vil gerne have forskellige stole rundt om vores spisebord og jeg tror også materialerne skal blandes lidt, så der både bliver træ, metal og plastik.

Hvilke spisebordsstole pryder jeres spisebord?

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment