Efter at have skrevet indlægget om Kähler lyshusene i sidste uge, har jeg ikke kunnet lade være med at ligge mærke til dem alle steder. Der er virkelig mange fine måder at bruge de små keramik huse på, og jeg er stadigvæk helt forgabt i dem. I den forbindelse er jeg også faldt over de flotte Applicata huse – for nu når vi er i gang med dekorative huse, så syntes jeg helt klart også de fortjener at blive nævnt.

– Find de fine Applicata huse her –

Applicata husene er ikke af keramik, men derimod træ og enkelte i beton. Der er ikke mulighed for at sætte et lys ind i disse huse, ligesom med dem fra Kähler, men de er stadigvæk rigtig flotte og dekorative.

Applicata huse

 Applicata huse

De fine Applicata huse er perfekte til at stille rundt omkring i huset, både ene eller sammen med en lysestage, vase eller noget andet flot nips. Personligt kunne jeg rigtig godt tænke mig to forskellige af de fine huse til at stå på en træhylde, vi har i stuen. Jeg tænker to i en lidt neutral farve i forskellig højde, vil se super godt ud sammen med en lille hvid eller grå vase, med en enkelt blomst i. Lyder det ikke yndigt?

Husene kan fås i tre forskellige størrelser og de er alle lavet af egetræ, og derefter malet i forskellige farver på ’taget’! Applicata husene findes blandt andet i farverne grøn, sort, hvid og rosa, men der er også mulighed for at få fingrene i en helt naturel en af slagsen. Udover træudgaverne af de fine huse, findes der også en i beton i alle størrelserne, som ikke har fået maling på toppen. Jeg kan rigtig godt li’ beton og elsker hvor smukke og stilfulde husene er lavet i materialet – ofte kan beton nemlig godt blive lidt råt!

Jeg tror der ender med et lille neutral Applicata hus, samt et beton i mellemstørrelsen på min ønskeseddel i år – hvis der snart er mere plads! Jeg er nemlig helt sikkert på jeg vil blive glad for disse fine huse, og kan bruge dem i mange år frem. Designet er nemlig så enkelt, at jeg ikke tror, jeg bliver træt af designet så hurtigt, som jeg ofte gør med nips ting til hjemmet. Hvad syntes i om de fine Applicata huse?

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment