Jeg har faktisk ikke skrevet så meget om Kähler, selvom det er voldsomt populært! Og måske er det også lidt derfor jeg har holdt mig fra det, for jeg syntes bare man ser det alle steder, og selvom jeg syntes mange af deres produkter er rigtig flotte, så er der bare ikke rigtig noget jeg har forelsket mig i.

– Se hele udvalget af Kähler lyshuse her –

Men men men inden jeg får sagt alt for meget, så kunne jeg faktisk virkelig godt tænke mig et Kähler lyshus. Syntes i ikke også de er helt vildt fine?! Jeg er i hvert fald solgt, og ville elske at have et lille lysende hus i min vindueskarm – jeg syntes idéen er helt genial.

Kähler lyshus

Lyshuse

Hvis i ikke allerede har et Kähler lyshus eller to stående hjemme i jeres stue, så tager jeg nok ikke helt fejl, hvis jeg siger at det er et af ønskerne til jul. Hos mig står det allerede, men jeg er meget i tvivl om hvilket af de fine Kähler lyshuse jeg helst vil eje. Jeg tror desværre de store af slagsen bliver lidt for overvældende til vores lille hjem, i hvert fald indenfor, og jeg er lidt usikker på om jeg tør lade den stå ved vores hoveddør, men de små er helt perfekte.

Der findes tre forskellige af de store Kähler lyshuse og seks forskellige af de små og de er jo bare alle sammen noget så fine. Fælles for alle Kähler lyshusene, uanset størrelse, er at de er lavet med en masse små vinduer, så stearinlysets skær skaber de flotteste skygger. Alle husene er lavet af dybhvid ler og derefter belagt med transparent glasur.

Udover lyshusene til fyrfadslys, har Kähler også lavet en række små huse i keramik til ophæng. De små ophæng er rigtig flotte og dekorative, og kan f.eks. bruges som pynt på nogle bare efterårsgrene i en vase. Find alle Urbania Kähler produkterne her.

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

1 Comment

  1. Pingback: Se og lær om de fine Applicata huse ll Vinterfryd.dk

Write A Comment