Tjaaa måske ikke det mest spændende emne, men jeg skal altså have købt mig en ny bademåtte, for den min kæreste har på badeværelset lige nu, er ikke andet end en las! Jeg har været en tur i Jysk for at se på deres udvalg af bademåtter, men jeg må ærlig talt sige, at jeg var lidt skuffet. Jeg syntes det er lidt kedeligt hvis de bare er ensfarvet, så skal de i hvert fald have en sjov form eller andet. Jeg gik selvfølgelig hjem og surfede lidt rundt på nettet, for at se om der var andre der havde nogle lidt mere interessante af slagsen.

Bademåtter5

 CALANDO

Jeg fandt en virkelig fed bademåtte hos Zalando, jeg overvejer at smide i kurven. Den er ikke særlig dyr og har en fed og anderledes form. Dog er jeg lidt i tvivl om farven – da jeg tænker det er meget upraktisk med en hvid bademåtte? Jeg fandt selvfølgelig også flere bademåtter – som i selvfølgelig også skal have fornøjelsen af at se. 

Bademåtter4 Bademåtter2Bademåtter3
Bademåtter1Bademåtter8Bademåtter6

 Zalando Home // Zalando Home // CALANDO  

Zalando Home // HAY // Meusch

Har i en favorit blandt disse? Jeg kunne godt se flere af disse bademåtter ligge på mit badeværelse, men jeg er ikke fast besluttet på hvilken en endnu. Måske den fine hvide og gule stribet fra CALANDO, eller måske den flotte gule fra HAY. Jeg tror det kræver en snak med kæresten – så vi begge kan blive tilfredse med vores nye bademåtte.

– Indeholder affiliate links – 
Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

1 Comment

Write A Comment