Jeg har ikke flere stakke af bøger herhjemme. Jeg har nemlig fornyeligt erhvervet mig en fiks lille Kindle og forinden var jeg god til at låne bøger på biblioteket eller hos min mor, som har en større samling af skønlitteratur. Men lidt coffee table bøger hist og her bliver det da til.

Bøger kan nemlig være utrolig flotte og meget dekorative at have liggende fremme. Vi har en samling af forskellige bøger, som vi aldrig vil give fra os, også selvom nogle af dem er lidt af nogle moppedrenge. Lige nu bruger vi en del af bøgerne til et sengebord.

coffeetablebøger

Wegner // 101 danske designikoner // Forever The New Tattoo //

Nutidig dansk møbeldesign // Store danske designere // Books Do Furnish a Room

1000 Tattoos // Dansk design // Den store danske møbelguide

Nogle bøger vi dog ikke rigtig har nogle af er bøger omkring dansk design, selvom der findes mangle virkelig flotte og spændende af slagsen. Jeg har valgt lidt flotte coffee table bøger ud her, som næsten alle handler om netop dansk design, men jeg kunne dog ikke lige dy mig for at snuppe et par stykker med om tattoos. Tattoo bogen Forever The New Tattoo er en bog vi selv har stående herhjemme og den er efter min mening noget så lækker! Har i nogle flotte coffee table bøger derhjemme i kan anbefale?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment