Jeg har allerede skrevet om de flotte Frederik Bagger glas, som jeg gav min dejlige kæreste i fødselsdagsgave for godt en måned siden, men resten af hans flotte produkter fortjener også lidt opmærksomhed og i samarbejde med Roomsa, der forhandler dette lækre mærke, vil jeg her præsenterer jer for de flotte facetslebne krystalglas produkter.

FrederikBaggerCrispy Highball

Crispy Highball

Jeg valgte at købe Frederik Bagger glassene der hedder Crispy Lowball, men der findes faktisk også en Highball udgave, som jeg bestemt også godt kunne tænke mig at få fingrene i en dag, når vi en dag finder på en anden løsning end vores lille barhylde. De to typer glas ligner hinanden på en prik på nær størrelsen og de har faktisk også en lillebror – nemlig udgaven der hedder Crispy Mini. Jeg har ikke set de små glas i virkeligheden endnu, men da de kun er 6 cm høje, så kan de jo ikke fylde alverden!

Det facetslebne krystalglas kan også bruges til andet end drinks og vandglas, selvom det nu er det man ser mest af, men Frederik Bagger har valgt at prøve kræfter med nogle andre produkter i dette materiale. Han har nemlig også designet to skåle og en vase i denne serie, og jeg er fan!

FrederikBaggerCrispy Love

Crispy Love

Vasen der har fået navnet Crispy Love er virkelig elegant, og passer perfekt til en buket roser. Jeg synes det er utroligt, hvor meget udtrykket kan ændre sig ved at gøre kanterne en smule højere, for den er jo sleben på samme måde som glassene. Jeg må indrømme at jeg ikke selv er så stor fan af vasen, som de andre produkter, men tror virkelig den kunne pynte i mange hjem og så synes jeg det er super fedt med et anderledes produkt! 

FrederikBaggerCrispy Bowl

Crispy Bowl

Sidst i rækken er der lavet to forskellige slags skåle også af det flotte facetslebne krystalglas. De minder meget om hinanden, som i kan se på billeder her, men er stadigvæk ikke helt ens, da den ene er lav og bred og den anden lidt smallere og højere. Det giver rigtig gode muligheder for at lave kombinationer, så der kan bliv skabt lidt spil på bordet.

Alle sammen skønne produkter, som allerede har fået en masse medvind på vejen og uden tvivl nok skal blive ved med at sælge i stor stil! Hvis vil have et overblik og se endnu flere geniale billeder, har Roomsa samlet alle Frederik Bagger produkterne her.

– Lavet i samarbejde med Roomsa –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

    • M. Vinter Reply

      Ja ik’! 😀 Jeg kan heller ikke få nok af det 😉

Write A Comment